Telf : 93 798 82 27

Advocats a Mataró: Montserrat Clapés Ruscalleda Fundadora del Bufet La Contra Advocats.

Montserrat Clapés Ruscalleda
Fundadora La Contra Advocats Advocada · Membre de l´Il.lustre Col.legi d´Advocats de Barcelona · Advocada membre de l´Il.lustre Col.legi d´Advocats de Mataró.

 

 

Benvinguts a La Contra Advocats,

L´any 2008 vaig fundar el despatx d´advocats La Contra Advocats a Mataró, actualment format per un equip de dues advocades i un economista que treballem fermament per aconseguir dia a dia la confiança dels nostres clients.

El nom i la imatge de La Contra Advocats obeeix tant a la representació dels nostres clients com a la nostra filosofia.

Així, el quadrat i la rodona del nostre logotip representen les dues parts oposades i enfrontades ja sigui en un litigi, una negociació o qualsevol acte amb transcendència jurídica. En altres imatges, l’ombra del quadrat i la rodona es confonen, representant així l’arribada a un acord o solució.

Per altra banda, el nom La Contra Advocats simbolitza també un desacord amb la imatge estereotipada que existeix sobre els advocats. A La Contra Advocats entenem l’advocacia i la justícia en general com un servei modern on el client és el més important i ha d’obtenir una solució real i eficaç al seu problema.

Apostem per a que el client tingui una comprensió total de les gestions que es fan sobre el seu tema en tot moment per això donem informació continua, clara i entenedora sobre l´estat del seu cas.

En cada assumpte entreguem al client un pressupost escrit que contempla tots els costos econòmics, oferint així la màxima transparència des del primer moment.

Agraïm la vostra visita.